Reztart – vår familjs dagliga följeslagare

Reztart bars och proteindrycker har blivit vår familjs dagliga.

Eftersom jag ofta har tjänsteresor till Finland och Sverige, har jag lärt mig av erfarenhet att hälsosam mat inte alltid är tillgänglig. Samtidigt finns det inte tillräckligt med tid för att besöka bra matställen.

På grund av det höga livstempot och tidiga resor hoppar jag ofta över frukosten. Eftersom jag inte är någon morgonmänniska dricker jag då halvsovande bara ett glas vatten med citron och en kopp kaffe.

Men så upptäckte jag REZTART bars med olika rena smaker som ger mig energin som jag behöver för att klara av dagen. Jag kollar alltid om jag har en bar i fickan innan jag kliver ut genom ytterdörren. Vi är flera i familjen som älskar sötsaker. Min son, dotter och sambo har alla hittat sina favoriter i Reztarts sortiment. Det finns alltid några öppnade Reztartförpackningar på kökshyllan, så var och en kan plocka med sig en bar innan avfärden till skolan eller arbetet.

Vår familj äter redan hälsosamt sedan många år. På vårt matbord finns varken godis, småkakor eller sötade drycker.

Men eftersom hemodlad frukt inte är tillgänglig året om, är REZTART vår familjs nya efterrätt!

Vill ni dricka någonting annat istället för vatten är Reztarts proteindrycker en bra omväxling. Jag löptränar sedan ett par år och med tomma energidepåer blir det inte många kilometer. Jag tycker att Reztarts chokladshake är den bästa sportdrycken.

Att vara frisk innebär hälsosamma vanor som så småningom blir en livsstil.

Vi kan vara glada över att vi inte måste avstå från alla godsaker – det finns REZTART!