Sport

42975

Lita på vetenskapen och naturen!

Vid framtagning av Reztarts produkter har man förenat vetenskapen med naturen för att du ska kunna nå dina träningsmål på bästa möjliga sätt. Berika din meny med Reztarts produkter! De innehåller protein, fibrer och mängder av mikronäringsämnen som hjälper dig att uppnå bättre resultat och bidrar till din återhämtning efter träningen. Reztarts pulvershakes passar utmärkt som mellanmål både före och efter träningen eftersom de har låg fetthalt och innehåller rikligt med protein och fibrer. De hjälper också din kropp att återställa mineraler som den förlorat under träningspasset.
42980

Ökad prestationsförmåga

Kroppen behöver bränsle före träningen, men inte i alltför stora mängder. För mycket bränsle, dvs. näring, gör att och prestationsförmågan sjunker eftersom kroppen har fullt upp med matsmältningen. Om du vill förbättra din prestation på träningar, få mer energi och orka mer, ska du konsumera en liten mängd kolhydrater och proteiner före träningen. Då är Reztart pulvershake ett utmärkt val. Det tar inte mer än ett 15 sekunder att bereda drycken!
42982

Snabbare återhämtning

Med hjälp av rätt matval efter träningen kan du bidra till att kroppen återhämtar sig snabbare och minska träningsvärk. Efter träningen behöver vi näringsrik kolhydrater och högkvalitativa proteiner. Det är optimalt att inta dem 45 minuter efter träningen. Man ska framför allt undvika fettrik mat eftersom fett saktar ner matsmältningen, och då minskar även kroppens förmåga att uppta nödvändiga proteiner och kolhydrater. Om man intar dessa proteiner och kolhydrater i flytande form tas näringsämnen upp av kroppen ännu snabbare och smidigare. Dessutom slipper du bära med dig och förvara matlådor.
42984

Mera energi och färre ”konstiga” sug

Om du redan har en plan för dina mellanmål runt träningen kan du ta Reztarts pulvershake 30 minuter före dina huvudmåltider. Då kan du vara säker på att energin räcker hela dagen, du slipper omåttliga sug. Alla Reztart pulvershakes innehåller NGC™ hälsomix. Det är en unik, innovativ, patenterad och vetenskapligt bevisad blandning som stödjer din träning på bästa möjliga sätt.
42986

Reztart bars – en komplett munsbit för en idrottare

  • Protein- och fiberrika bars smakar gott och förser dig med mikronäringsämnen som du behöver dagligen.
  • Håller blodsockernivån stabil.
  • Hjälper till att undvika fiberbrist. En bar ger dig upp till 7,2 gram fiber mer än två skivor fullkornsbröd.
  • Samtliga Reztart bars innehåller NGC™ hälsomix. Det är en unik, innovativ, patenterad och vetenskapligt bevisad blandning som boostar din träning på bästa möjliga sätt.