Balanserad näring för alla!

2

Smart kost

Reztart är ett fiber- och proteinrikt mellanmål i form av pulvershakes och bars.

Reztart har tagits fram av läkare som en lösning på ett vardagsproblem som rör oss alla: att få i oss de näringsämnen vi behöver och bekämpa trötthet och andra hälsoproblem.

Pulvershakes och bars med olika smaker innehåller rikligt med livsviktiga näringsämnen och har låg glykemisk belastning.

Se produkter

3

Orka mer!

Reztart som mellanmål ger en längre mättnadskänsla och håller energinivån stabil tack vare sitt rika innehåll av protein och fibrer.

Genom att äta Reztart mellan huvudmåltiderna kan du kontrollera ditt matintag och slippa den trötthet som ofta kommer efter en måltid. Detta beror på att Reztart har en låg glykemisk belastning viket håller blodsockernivån stabil.

Reztart FIT hjälper dig att bibehålla eller uppnå en hälsosam vikt. Dess höga fiberinnehåll och låga glykemiska belastning hjälper dig att undvika överdrivet matintag och onödigt småätande.

Se produkter

4

Naturligt

Reztart pulvershakes och bars är fiber- och proteinrika och innehåller rikligt med kvalitetsingredienser.

Alla Reztart bars och pulvershakes innehåller 15 g NGC™ hälsomix som är framtagen av läkare att lösa ett vardagsproblem som rör oss alla: att få i oss de näringsämnen vi behöver och bekämpa trötthet och andra  hälsoproblem som beror på fel kostvanor.

Blandningen innehåller nypon, äpplen, ärtor, fibrer från sockerbeta, vassle och speciella Omega3-Omega6 ägg från frigående höns.

Läs mer

5

Proteinrik

Kroppen behöver protein för nästintill alla sina processer. Protein är livsviktigt för tillväxten, cellförnyelsen och för ett bra immunförsvar. En Reztart bar eller pulvershake ger dig ungefär lika mycket protein som ett glas mjölk eller ett ägg. Dessutom innehåller Reztars produkter mängder av mikronäringsämn så som vitaminer och mineraler som kroppen behöver för att fungera korrekt.

Se produkter

6

Fiberrik

Fibrer behövs för regelbunden matsmältning. De bidrar även till en längre mättnadskänsla och fördröjer glukosabsorptionen vilket hjälper dig att undvika snabb blodsockerhöjning och behålla en hälsosam kroppsvikt.

En Reztart pulvershake ger dig lika mycket fibrer som 200 g groddar eller 100 g broccoli.

En Reztart bar ger dig mer fibrer än 200 g grapefrukt eller 100 g morötter.

Se produkter

7

Naturlig energi

Alla Reztart-bars och pulvershakes innehåller 15 gram av Hälsomixen NGC™, en blandning av naturliga livsmedel från ren natur, vars positiva effekter är vetenskapligt bevisade.

Reztarts produkter erbjuder naturlig näring i koncentrerad form, designade för att ge dig mer energi till det som gör dig stark och glad!

Läs mer

8

Enkel att använda

Reztarts barer finns i 7 goda smaker och kan avnjutas direkt. Reztarts ordinarie pulvershakes finns i 4 smaker och blandas noggrant med 100–150 ml kallt vatten

Reztart FIT pulvershakes finns i 3 smaker och blandas på samma sätt som ovan. FIT sortimentet bör intas 30 minuter före huvudmåltiden för bästa effekt.

Drick alltid rikligt med vatten i samband med att du konsumerar Reztarts produkter.

Se produkter