För vem?

44528

För dig som kämpar med att få ihop vardagen

Vi är många som önskar att vi hade fler dagar i vecka, några extra timmar varje dag och en extra hand i köket. Att få vardagspusslet att gå ihop kan många gånger vara en utmaning. Vill du mycket men orkar långt ifrån allt eller behöver du bara en "pick me up" efter jobbet innan middagen? Är du den lättirriterade kollegan som blir hungrig redan innan 10-fikat eller känner du att du behöver en tupplur efter lunchen? Reztarts produkter är näringsrika mellanmål med fokus på välmående och balans.
44538

Fritidsmotionären

Oavsett om du är en fritidsmotionär som föredrar en promenad i naturen, en golfrunda med vänner eller ett cirkelpass på det lokala gymmet, eller om du är elitidrottare på hög nivå passar Reztart som det perfekta mellanmålet. En Reztart innan träning ger dig den näring och energi du behöver för att prestera maximalt. Reztarts produkter är rika på protein, vilket gör att de passar utmärkt även efter träning då de bidrar till snabbare återhämtning. Våra shakes kommer i portionsförpackningar som lätt kan tas med och förtäras när du är i behov av extra energi.
44549

Idrottsutövaren

Är du fitness entusiast eller idrottsutövare av något slag har du med all säkerhet koll på hur kroppen fungerar och vad du behöver för att kunna maximera dina träningstillfällen. Kroppen behöver bränsle före träningen, men inte i alltför stora mängder. För mycket bränsle, dvs. näring, gör att prestationsförmågan sjunker eftersom kroppen har fullt upp med matsmältningen. Om du vill förbättra din prestation på träningar, få mer energi och orka mer, ska du konsumera en liten mängd kolhydrater och proteiner före träningen. Då är Reztart pulvershake ett utmärkt val. Den kommer i portionsförpackning och tar inte mer än ett 15 sekunder att tillreda!
44542

Medicinska skäl

Vi vet att regelbunden fysisk aktivitet och en balanserad kost kan minska risken för både typ 2-diabetes och graviddiabetes. Trots det är båda dessa tillstånd allt vanligare förekommande. Stress, dåliga matvanor, och brist på motion är några av de faktorer som vi själva kan påverkar för att uppnå en hälsosammare livsstil. Reztarts produkter har låg glykemisk belastning vilket betyder att de ger en långsam och jämn frisättning av glukos i blodet, vilket hjälper till att undvika snabba toppar och dalar i blodsockernivåerna. Stabilare blodsockernivåer kan hjälpa till att förbättra kroppens insulinkänslighet, vilket är fördelaktigt för personer med insulinresistens eller typ 2-diabetes. Den långa frisättningen av glukos kan även bidra till en längre mättnadskänsla, vilket kan hjälpa dig att kontrollera aptiten och minska risken för överätning.
42975

Lita på vetenskapen och naturen!

Vid framtagning av Reztarts produkter har man förenat vetenskapen med naturen för att du ska kunna nå dina träningsmål på bästa möjliga sätt. De innehåller protein, fibrer och mängder av mikronäringsämnen som hjälper dig att uppnå bättre resultat och bidrar till din återhämtning du behöver efter träningen. Berika din kost med Reztarts produkter för maximerad kontroll över din framgång. Reztarts pulvershakes passar utmärkt som mellanmål både före och efter träningen eftersom de har låg fetthalt och innehåller rikligt med protein och fibrer. De hjälper också din kropp att återställa de mineraler som den förlorat under träningspasset.
42984

Mer energi och ökad kontroll över osunda impulser.

Har du redan lagt upp en plan för din kost runt träningen? Du kan med fördel ta Reztarts pulvershake 30 minuter före dina huvudmåltider för en ökad mättnadskänsla, samt för att säkerställa intaget av de Micro ämnen kroppen behöver för att på ett effektivt sätt ta upp näring från din kost. Med ökad energi och stabilt blodsocker skapar du kontroll över osunda vanor och impulser. Alla Reztart pulvershakes innehåller 15g NGC™ hälsomix. Det är en unik, innovativ och vetenskapligt bevisad blandning som stödjer dig din träning på bästa möjliga sätt.
42986

Reztart bars och shakes – Ett komplett mellanmål för idrottaren!

  • Reztars Protein- och fiberrika bars och shakes förser dig med mikronäringsämnen som du behöver dagligen.
  • Produkterna har låg glykemisk belastning vilket bidrar till ett stabilt blodsocker.
  • Hjälper till att undvika fiberbrist. En bar ger dig upp till 7,2 gram fiber, det motsvarar mer än två skivor fullkornsbröd.
  • Samtliga Reztart produkter innehåller NGC™ hälsomix. Det är en unik, innovativ, och vetenskapligt bevisad blandning som boostar din träning på bästa möjliga sätt.