NÄR & HUR?

36530

Stressig morgon?

Ta en Reztart och dela gärna med dig till dina familjemedlemmar. Reztart är ett perfekt alternativ när tiden är knapp och ni behöver en snabb, näringsrik start på dagen. Den är både smidig att ta med sig och enkel att äta på språng, vilket gör den perfekt för hektiska morgnar. Med Reztart kan du vara säker på att du och din familj får i er viktiga näringsämnen för att orka med dagens utmaningar. Ge er själva en god och energirik början på dagen, även när ni har bråttom!
36532

På väg

Reztart är ett näringsrikt mellanmål som är perfekt för dig som alltid är "on the go". I bilen, på tåget, från ett möte till ett annat, före eller efter träning. Med Reztarts produkter har du alltid nära till snabb återställning av energireserverna.
36534

På jobbet

Brukar du bli låg efter lunchen eller kurrar magen redan innan 10-fikat? En Reztart shake eller bar innan lunch hjälper dig att hålla blodsockret på en stabil nivå, på så vis slipper du fajtas med "matkoma" och brist på energi. Ta kontrollen över din dag och få mer energi över till sådant du tycker om.
36536

I skolan

Packa ner en Reztart bar i skolväskan åt dina barn så att de har ett näringsrikt mellanmål nära till hands under en lång skoldag. Vetenskapliga undersökningar har visat att barn som konsumerade Reztart bars eller pulvershakes under skoldagen hade högre koncentrationsförmåga och bättre akademiska prestationer (Steen, S. 2003, Lunds Universitet).
36538

Före eller efter träning

Reztart är ett perfekt mellanmål innan träning tack vare dess kolhydrater som ger tillräckligt med energi för bäst prestanda. Proteinrika Reztart produkter passar utmärkt även efter träning då de hjälper att minska mikroskador i musklerna genom att återställa musklernas normaltillstånd och bidra till snabbare återhämtning.
36540

Hälsosam vikt

Reztart är rik på fibrer. Kostfibrer spelar en avgörande roll i att bibehålla en hälsosam kroppsvikt eftersom de ger en längre mättnadskänsla, fördröjer glukosabsorptionen och hjälper till att undvika snabba blodsockerhöjningar.
 
36542

Sötsugen?

Är du en av dem som kämpar mot osunda begär, dåliga vanor, eller bara ett galet sötsug? Reztarts produkter hjälper dig att ta kontrollen över dessa begär. Ett regelbundet intag av hälsomixen  NGC™ som finns i Reztarts barer och shkes bidrar till ett stabilt blodsocker. Du slipper dippar och matkoma och får mer energi över till sådant som gör dig stark och glad. Dessutom förser Reztart din kropp med nödvändiga vitaminer och mineraler varje dag. Detta bidrar till din allmänna hälsa och välbefinnande.
36544

Före middagen

Du har haft en lång dag, har precis kommit hem och känner dig helt slut? Ta en Reztart för att undvika småätande innan middagen och sedan inte äta alltför mycket.
36546

Natten

Om du känner dig hungrig innan läggdags, glöm kylskåpet och ta istället en Reztart som ger dig fullvärdiga proteiner som din kropp behöver för cellernas förnyelseprocess.
36548

När du reser på jobbet

I invanda vardagsrutiner är det betydligt enklare att äta hälsosamt än när man är ute och reser. Köp med dig Reztart bars och pulvershakes till din (jobb)resa för att ha tillgång till näringsrika mellanmål även när det är som stressigast.