NÄR?

36530

Stressig morgon?

Ta en Reztart och dela gärna den med dina familjemedlemmar om ni inte hinner äta en ordentlig frukost.
36532

På väg

Reztart är ett näringsrikt mellanmål medan du är på språng. I bilen eller på tåget, mitt på dagen när du behöver skynda dig från ett möte till ett annat, före eller efter träning. Med en Reztart bar i din handväska blir din energireserv alltid snabbt återställd.
36534

På jobbet

Om du vill slippa känna dig dåsig efter maten, ta en Reztart innan lunch – det håller ditt blodsocker på en stabil nivå och den välbekanta eftermiddagströttheten uteblir. En Reztart bar eller pulvershake är på sin plats när helst du känner energibrist under dagen. Så har du bättre ork och är mer produktiv.
36536

I skolan

Packa ner en Reztart bar i skolväskan åt dina barn så att de har ett näringsrikt mellanmål nära till hands under en lång skoldag. Vetenskapliga undersökningar har visat att barn som konsumerade Reztart bars eller pulvershakes under skoldagen hade högre koncentrationsförmåga och bättre akademiska prestationer (Steen, S. 2003, Lunds Universitet).
36538

Före eller efter träning

Reztart är ett perfekt mellanmål innan träning tack vare dess kolhydrater som ger tillräckligt med energi för bäst prestanda. Proteinrika Reztart produkter passar utmärkt även efter träning då de hjälper att minska mikroskador i musklerna genom att återställa musklernas normaltillstånd och bidra till snabbare återhämtning.
36540

Hälsosam vikt

Reztart är rik på fibrer. Kostfibrer spelar en avgörande roll i behållande av normal kroppsvikt, eftersom de ger en längre mättnadskänsla, fördröjer glukosabsorptionen och undviker snabb blodsockerhöjning.
36542

Sötsugen?

Ta en Reztart för att lindra ditt sögsug. Lika god som en makron, men rik på näringsämnen av högsta kvalitet.
36544

Före middagen

Du har haft en lång dag, har precis kommit hem och känner dig helt slut? Ta en Reztart för att undvika småätande innan middagen och sedan inte äta alltför mycket.
36546

Natten

Om du känner dig hungrig innan läggdags, glöm kylskåpet och ta istället en Reztart som ger dig fullvärdiga proteiner som din kropp behöver för cellernas förnyelseprocess.
36548

När du reser på jobbet

I invanda vardagsrutiner är det betydligt enklare att äta hälsosamt än när man är ute och reser. Köp med dig Reztart bars och pulvershakes till din (jobb)resa för att ha tillgång till näringsrika mellanmål även när det är som stressigast.