FÖRSÄLJNINGSVILLKOR

Prisinformation

 1. Alla priser i onlinebutiken www.reztart.se anges i SEK och inkluderar 25% moms.
 2. Betalningar kommer att accepteras i SEK.
 3. Priserna gäller från det att beställningen görs till dess att betalningsvillkoret för den gjorda beställningen löper ut (24 timmar efter det att beställningen gjorts).
 4. Om beställningen har gjorts innan försäljningsvillkoren eller prislistan har ändrats, ska de villkor som gäller vid tidpunkten för beställningen tillämpas på de rättsliga förbindelserna mellan köparen och Indevex AB. Onlinebutiken www.reztart.se förbehåller sig rätten att göra ändringar i prislistan. Dessa ändringar anges på webbplatsen www.reztart.se

Lägga en order

 1. Lägg till önskade produkter i varukorgen.
 2. För att göra en beställning, gå till kundvagnen (länken till kundvagnen finns i sidhuvudet och i menyn) och se till att de valda varorna är korrekta och i önskade kvantiteter.
 3. För att göra en beställning och betala för varorna, klicka på länken “Gå till kassan”.
 4. På beställningssidan fyller du i de obligatoriska datafälten, väljer lämplig leveransmetod och lämpligt betalningsalternativ. Du kan bekvämt betala för beställningen via Klarna.
 5. Vänligen fyll i fälten på sidan för data och orderbekräftelse noggrant, eftersom snabb och smidig leverans av de produkter du har köpt och efterföljande lösning av tvister och anspråk beror på noggrannheten och riktigheten i den information som tillhandahålls.
 6. Beställningar som görs i Onlinebutiken behandlas på 5-10 arbetsdagar.

Försäljningsavtal

 1. Med försäljningsavtalet för varorna åtar sig www.reztart.se att till köparen överlämna de befintliga varorna eller de varor som förvärvats i framtiden av www.reztart.se (Indevex AB) och göra överföringen av äganderätten till köparen möjlig. köparen åtar sig att betala det belopp som anges på fakturan som www.reztart.se (Indevex AB) skickat för varorna och acceptera varorna.
 2. Beställningar som inte har betalats kommer att annulleras inom 24 timmar efter att beställningen har gjorts.
 3. Försäljningsavtalet träder i kraft efter att köparens betalning har mottagits på onlinebutikens bankkonto.

Leverans

 1. Varor som säljs i www.reztart.se (Indevex AB) levereras inom EU.
 2. Leveranskostnaderna för varorna bärs av Köparen och respektive prisinformation visas bredvid leveransmetoden.
 3. Efter att försäljningsavtalet trätt i kraft ska slutföra beställningen och överlämna den till företagets logistikpartner.
 4. Paketen anländer normalt till den plats som anges av köparen inom 5 till 10 arbetsdagar från det att försäljningsavtalet träder i kraft.
 5. De leveransvillkor som anges på onlinebutikens webbplats är giltiga från det ögonblick då betalningen för beställningen tas emot på onlinebutikens bankkonto.
 6. Vänligen fyll i fälten på sidan för uppgifter och orderbekräftelse noggrant, eftersom den snabba och smidiga leveransen av de produkter du har köpt och den efterföljande lösningen av tvister och anspråk beror på noggrannheten och riktigheten i den information som tillhandahålls.
 7. www.reztart.se (Indevex AB) är inte ansvarig för förseningar i leveransen av varorna om varorna har överlämnats till logistikpartnern i tid, men förseningen i leveransen beror på omständigheter som www.reztart.se (Indevex AB) inte kunde påverka eller förutse.

Retur policy

 1. När beställningen har mottagits har köparen 14 dagar på sig att frånträda det avtal som ingåtts med onlinebutiken. För att returnera varorna måste skicka ett mail till info@reztart.com.
 2. I händelse av försämring av skicket på den produkt som returneras är köparen ansvarig för produktens minskade värde som orsakats av användningen av produkten endast i det fall då köparen använde produkten på ett annat sätt än vad som var nödvändigt för att fastställa produktens art, egenskaper och funktion. För att fastställa produktens art, egenskaper och funktion får Köparen endast hantera och använda produkten på samma sätt som Köparen vanligtvis skulle tillåtas göra i en butik.
 3. På grund av produktens natur är det inte möjligt att returnera en vara som inte är lämplig för retur av hälso- eller hygienskäl och om den har öppnats efter leverans.
 4. Vid mottagandet av ångeransökan ska webbutiken omedelbart, men senast efter 14 dagar, återbetala till köparen alla betalningar som mottagits från köparen enligt avtalet, inklusive leveranskostnaderna för den använda varan.
 5. Kostnaderna för att returnera varorna ska täckas av köparen om inte orsaken till retur är det faktum att de varor som ska returneras inte motsvarar vad som beställdes (en felaktig eller defekt artikel).
 6. Indevex AB har rätt att inte göra någon återbetalning förrän köparen har returnerat de köpta varorna eller har lämnat in bevis på att varorna har överlämnats till logistikföretaget.
 7. Indevex AB ska göra en återbetalning till samma konto från vilket betalningen mottogs.

Force Majeure

 1. www.reztart.se (Indevex AB) är inte ansvarig för skador som orsakats köparen eller förseningar i leveransen av varor om skadan eller förseningen i leveransen av varor beror på omständigheter som www.reztart.se (Indevex AB) inte kunde påverka eller förutse.

Personuppgifter

Genom att handla hos www.reztart.se (Indevex AB) accepterar du vår dataskyddspolicy och vår behandling av dina personuppgifter. Vi värnar om din personliga integritet och samlar inte in fler uppgifter än nödvändigt för att behandla din beställning. Vi säljer eller vidareger aldrig dina uppgifter till tredjepart utan rättslig grund.

Indevex AB (www.reztart.se) nsvarig för behandlingen av personuppgifter som du lämnat till oss som kund. Dina personuppgifter behandlas av oss för att kunna hantera din beställning samt i de tillfällen då du har önskat nyhetsbrev eller kampanjerbjudanden – för att kunna anpassa marknadsföringen åt dina individuella behov.

Nedan information är en summering av hur vi i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR) lagrar och behandlar dina uppgifter.

 1. Vad är en personuppgift? En personuppgift är all information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person.
 2. Vilka uppgifter lagrar vi? För att kunna hantera din beställning samt svara på frågor relaterat till din order (kundtjänst) lagrar vi ditt förnamn- och efternamn, adress, telefonnummer, e-postadress, ip-adress och köphistorik
 3. Dina uppgifter lagras så länge vi har en rättslig grund att behandla dina uppgifter, exempelvis för att fullfölja avtalet mellan oss eller för att efterleva en rättslig förpliktelse enligt exempelvis bokföringslagen.
 4. Rättslig grund. I samband med ett köp ehandlas dina personuppgifter för att fullfölja avtalet med dig.
 5. Marknadsföring, kampanjer och liknande utskick sker efter samtycke från dig.
 6. Vilka uppgifter delas och med vilket syfte?
  1. Betalleverantör. Vid genomförande av köp, delas information med vår betalleverantör. Det som lagras är förnamn, efternamn, adress, e-postadress och telefonnummer. Väljer du att betala med faktura sparas även personnummer hos betalleverantören. Informationen sparas för att kunna genomföra köpet och för att skydda parterna mot bedrägeri. De betalleverantörer (betaltjänster) som vi använder oss av är: Klarna.
  2. Fraktbolag. För att kunna leverera dina beställningar och slutföra vårt avtal måste vi dela med specifik information med fraktbolaget. Det som delas med fraktbolaget är förnamn, efternamn samt adressuppgifter för leverans. E-postadress och/eller mobilnummer kan även komma att delas med fraktbolaget för avisering.
   De fraktbolag vi samarbetar med är: PostNord
  3. Nyhetsbrev. Har du valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev delas förnamn, efternamn och e-postadress med vår nyhetsbrevs leverantör. Detta för att kunna hålla dig uppdaterad med information och erbjudanden i marknadsföringssyfte.
   Vi använder för utskick av nyhetsbrev: Smaily
 7. Rätten till tillgång. Du har rätt att få utdrag av all information som finns om dig hos oss. Utdrag levereras elektroniskt i ett läsbart format.
 8. Rätt till rättelse. Du har rätt att be oss uppdatera felaktig information eller komplettera information som är bristfällig.
 9. Rätten att bli glömd. Du kan när som helst be att uppgifterna som avser dig raderas. Det finns få undantag till rätten till radering, som till exempel om det ska behållas för att vi måste uppfylla en rättslig förpliktelse (exempelvis enligt bokföringslagen).
 10. Ansvarig för dataskydd. Indevex AB (www.reztart.se) är ansvarig för lagring och behandling av personuppgifter i webbutiken och ser till att reglerna efterföljs.
 11. Så skyddar vi dina personuppgifter . Vi använder oss av industristandarder som SSL/TLS och envägs hash-algoritmer för att lagra, behandla och kommunicera känslig information som exempelvis personuppgifter och lösenord på ett säkert sätt.

Förfarande för inlämnande av klagomål

 1. Vänligen meddela oss omedelbart via mail info@reztart.com om att den mottagna varan inte är den vara som du beställt eller om den är defekt, dock senast 7 dagar efter mottagen leverans.
 2. Var vänlig att meddela oss ditt ordernummer i mailet info@reztart.com.

Tvist och lagval

 1. I tillfälle av att tvist inte kan lösas i samförstånd med företagets kundtjänst och kunden, kan du som kund vända dig till Allmänna Reklamationsnämnden, se arn.se. För boende i ett annat EU-land än Sverige kan man lämna klagomål online via EU-kommissionens plattform för medling i tvister, se http://ec.europa.eu/consumers/odr
  Vid eventuell tvist följer vi beslut från ARN eller motsvarande tvistlösningsorgan.
  Tvist gällande tolkningen eller tillämpningen av dessa allmänna villkor ska tolkas i enlighet med svensk rätt och lag.