Balanserad näring för alla!

1

Reztart är för dig och din familj

Reztart är tänkt för alla som upplevt dagar med brist på energi i ett krävande liv. Det är ett enkelt sätt att få i sig fullvärdig näring som ger dig mer ork och håller dig friskare.

Se produkter

2

Smart kost

Reztart är fiber- och proteinrik funktionell mat i form av pulvershakes och bars.

Reztart har tagits fram av läkare som en lösning på ett vardagsproblem som rör oss alla: att få i oss de näringsämnen vi behöver och bekämpa trötthet och hälsoproblem.

Pulvershakes och bars med olika smaker innehåller rikligt med livsviktiga näringsämnen och har låg glykemisk belastning.

Se produkter

3

Orka mer!

Reztart som mellanmål ger en varaktigare mättnadskänsla och håller energinivån stabil tack vare sitt rika protein- och fiberinnehåll.

Intag av Reztart 30 minuter före huvudmålet hjälper att undvika äta för mycket och slippa dåsigheten efter maten eftersom den håller blodsockernivån stabil och har låg glykemisk belastning.

Reztart FIT hjälper att bibehålla eller uppnå en hälsosam vikt, då den är rik på fibrer och har låg glykemisk belastning, vilket hjälper att undvika överdrivet matintag och förebygga onödigt småätande.

Se produkter

4

Naturligt

Reztart pulvershakes och bars är fiber- och proteinrika och innehåller rikligt med kvalitetsingredienser.

Alla Reztart bars och pulvershakes innehåller 15 g NGC™ kostblandning som är framtagen av läkare. Blandningen innehåller nypon, äpplen, ärtor, fibrer från sockerbeta, vassle och speciella Omega3-Omega6 ägg från frigående höns.

Se produkter

5

Proteinrik

Kroppen behöver protein för nästintill alla sina processer. Protein är livsviktigt för tillväxten, cellförnyelsen och ett bra immunförsvar. En Reztart bar eller pulvershake ger dig ungefär lika mycket protein som ett glas mjölk eller ett ägg.

Se produkter

6

Fiberrik

Fibrer behövs för regelbunden matsmältning. De bidrar även till en längre mättnadskänsla och fördröjer glukosabsorptionen vilket hjälper att undvika snabb blodsockerhöjning och behålla en normal kroppsvikt.

En Reztart pulvershake ger dig lika mycket fibrer som 200 g groddar eller 100 g broccoli.

En Reztart bar ger dig mer fibrer än 200 g grapefrukt eller 100 g morötter.

Se produkter

7

Reztart är riktig mat

Reztart består av riktiga livsmedel som kommer från ren natur och vars positiva samverkan är vetenskapligt bevisad.

Reztart är inte något nytt kosthållningssätt, proteinpulver, utopiskt undermedel eller energidryck. Den är inte heller någon ”free-from-everything” produkt med skickligt dolda tillsatser.

Se produkter

8

Enkel att använda

Bars kan ätas direkt, drycken blandas på 15 sekunder.

Se produkter