Glutenfria bars och snacks

Har du svårt att hitta bra, snabba och glutenfria tilltugg och bars? Våra produkter är framtagna för att ge dig ett näringsrikt och gott alternativ som passar perfekt för dig som undviker gluten. Oavsett om du behöver ett snabbt mellanmål på språng eller ett pålitligt glutenfritt snacks, har Reztart det du behöver för att hålla energin uppe och kroppen mätt.

Ett perfekt glutenfritt mellanmål

För personer med celiaki eller glutenintolerans kan konsumtion av gluten leda till allvarliga hälsoproblem till följd av näringsbrist. Många undviker dessutom gluten ändå, för att de upplever exempelvis förbättrad matsmältning, ökad energi och bättre hud. Trots det kan det vara svårt att hitta goda glutenfria mellanmål på marknaden. För dig som vill ha ett protein och näringsrikt mellanmål är det troligtvis ännu svårare, eftersom många bars och liknande snacks innehåller gluten. Ibland finns inte ens några glutenfria alternativ på restauranger och olika tillställningar, vilket gör det ännu viktigare att ha tillgång till ett smidigt och glutenfritt mellanmål var du än befinner dig.

Reztarts glutenfria bars är det perfekta mellanmålet. Våra bars är inte bara fria från gluten utan också näringsrika och goda, vilket gör dem till ett idealiskt val för alla som behöver ett glutenfritt tilltugg.

Få energi med våra glutenfria bars

Reztarts produkter innehåller NGC™, en unik hälsomix som har testats i ett flertal studier. Sammanfattningsvis ges tydlig indikation på att NGC med sin sammansättning av näringsämnen har ett lågt glykemiskt index, dvs inte ger höga blodsockernivåer efter intag eller bidrar till ”trötthet efter måltid”.

NGC™-mixen innehåller näringsämnen som vi behöver dagligen, som ger oss långvarig energi och stabiliserar blodsockernivån. Våra produkter innehåller högkvalitativa ingredienser som ger optimal energi och är perfekta för alla som vill undvika gluten, oavsett om det är av hälsoskäl eller personliga preferenser. De passar lika bra som ett tryggt glutenfritt mellanmål när du inte hittar något annat att äta, som ett gott snacks för aktiva dagar.

God smak och bra energi

Oavsett om du är ute på en vandring, har en lång arbetsdag framför dig eller bara behöver något snabbt och gott att äta, är Reztarts glutenfria bars och snacks det perfekta valet. Med en kombination av god smak, bra näring och enkel bekvämlighet gör våra produkter det enkelt att hålla dig mätt och energifylld, utan att behöva oroa dig för gluten. Utforska vårt sortiment och hitta dina favoriter idag!