Nyttigt mellanmål för barnen 

Det är ingen nyhet att barn vanligtvis behöver mellanmål för att orka hela dagen. Samtidigt kan det krävas en del planering och fix för att säkerställa att de också får i sig nyttiga mellanmål, med all den näring som barn behöver för att växa och utvecklas.  

Även snabba mellanmål kan vara nyttiga, proteinrika och klara sig utan kylskåp! Reztarts produkter är både praktiska och hälsosamma, vilket gör dem till det perfekta valet för föräldrar som vill erbjuda sina barn ett balanserat mellanmål att ta med i farten. 

Untitled design 7

Mellanmål att ta med – utan kylskåp 

Dina barn blir såklart inte bara hungriga hemma, där ni har tillgång till kök och kylskåp. Därför erbjuder vi ett proteinrikt alternativ som varken kräver tidskrävande förberedelser i köket eller spontana, dyra inköp. Mellanmål för barn bör vara enkla att ta med och hålla sig fräscha utan kylskåp. Reztarts produkter fungerar utmärkt för detta, eftersom våra bars i olika smaker är lätta att ta med och kan förvaras i väskan eller skåpet utan problem. Oavsett om ni är på väg till skolan, till träningen eller ut på utflykt kan du lita på att våra produkter håller barnen mätta och nöjda. 

Nyttiga och snabba mellanmål för barn 

Att ha ett snabbt och nyttigt mellanmål redo underlättar enormt i vardagen. Bland annat hjälper det din familj att undvika spontana och onyttiga alternativ som snabbmat och godis. Reztarts produkter innehåller NGC™, en hälsomix utvecklad av svenska läkare genom vetenskapliga studier, som ger långvarig energi och stabiliserar blodsockernivåerna. NGC™-mixen är vetenskapligt utformad för att ge barnen den energi de behöver för att orka prestera i skolan och på sina fritidsaktiviteter.  

För aktiva barn som sportar och rör på sig mycket är det extra viktigt med energirika mellanmål. Med Reztart får ni ett alternativ som är både bekvämt och hälsosamt, med produkter som är lika goda som de är nyttiga. Dessutom är våra produkter fyllda med protein och andra viktiga näringsämnen som barnen behöver för att växa och utvecklas. Detta gör Reztart till det perfekta valet för både barn och vuxna som vill ha ett hälsosamt mellanmål. 

Vad kan man äta till mellanmål? 

Så vilka av våra produkter passar som mellanmål till barn? Alla! Våra bars och shakes passar hela familjen och finns i en mängd olika smaker, så att varje familjemedlem kan hitta sin favorit. Våra bars är enkla att ta med var du än är, och våra shakes kommer i portionsförpackningar. Du väljer själv om du vill blanda pulvret med kallt vatten, mjölk eller yoghurt.  

Oavsett om det är för en snabb energikick efter skolan eller som ett nyttigt mellanmål att ta med till helgens utflykter har vi hälsosamma och snabba mellanmål som passar dina barn perfekt. Utforska vårt sortiment och upptäck hur våra produkter kan bli en del av din familjs dagliga rutin idag!