Balans

Jag är en person som söker balans i allt och undviker extrema saker. Så jag strävar efter den svåruppnåeliga gyllene medelvägen även i min livsstil och kost. Där finns inte plats för extrema dieter eller extremsport. Jag vill att min uppmärksamhet och tid ska räcka till för min familj, mig själv och mitt översättnings- och utbildningsföretag.

Jag skulle mycket gärna vilja laga hälsosam mat flera gånger om dagen, ha tillräckligt med vila och motion men med min livsstil är det svårt att få till. Därför blandar jag ofta en näringsrik smoothie till frukost som jag tar med mig. Jag brukar även blanda Reztart dryckpulver i smoothien (ibland blandar jag bara dryckpulvret med vatten – 15 sekunder och smakar utmärkt!). När jag åker hem på kvällen efter utbildningen, dränerad på all energi, tar jag fram en Reztart bar och några nötter som alltid finns i min väska.

Eftersom jag tenderar att känna mig trött och energilös på vintern och våren har jag redan tidigare använt olika knep för att överleva den mörka årstiden. Allmänt sett skulle jag säga att min livsstil är “måttligt hälsosam”. Men jag gillar Reztart på grund av dess enkelhet – det behövs så lite för att kunna bli friskare, äta hälsosamt och näringsrikt och orka mer. Det är ingen trolldryck utan äkta och ren näring som min kropp behöver och som håller blodsockernivån stabil. Trots att bars både smakar och ser syndigt goda ut är de fulla av naturliga näringsämnen av hög kvalitet (frukt, bär, ärter, fiber, ägg).

Jag ser fram emot att Reztart lanserar bars i nya spännande smaker!

Behöver Reztart?

Alla som börjar prenumerera på vårt nyhetsbrev får -20 % på sitt första köp och gratis frakt för Reztarts produkter. Vi skickar en rabattkod till alla nya prenumeranter.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och var bland de första att ta del av nyttiga hälsoråd från Reztarts näringsterapeuter, våra rabatter, kampanjer och nya produkter.